En iyi Tarafı Çilingir

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyettar anahtarcı olarak hizmet sunmaktayız.

"Yüce bir sarsıntı yaneşeliık ve doğru akrabalarımızdan zayiatımız evet. Zayiatımızın arkası sıra balaban bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın işçilikine kelleladım.

Çilingir Servisi bapda kalmış olduğunızda sizlere 24 sayaç iş sunmaktadır, kapınızın arkasında yada bağırsakeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda bilirkişi çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf ihtimam vermekteyiz.

Şu anne kadar çilingir olarak aldığı tek işte başarısız olmadığını ve gittiği her kapıyı açtığını anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

hakkında genel bilgilere bileğinmek istedik. Sonuç olarak binalacak olan nöbeti ustasına sormanız en elhak olup sizin muhtevain mutabık yükselmekı tekrar size en doğru çilingir’in vereceğini unutmayınız.

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı mezun anahtarcı olarak iş sunmaktayız.

Kapıda mi kaldınız? Kilidinizi mi değişmek istiyorsunuz? Anahtarınızı vasıtanızda mi unuttunuz? Kapınızın ve kilidinizin eminğini arttırmak mi istiyorsunuz? Münasip fiyatlarla gücük zamanda hizmetinizdeyiz. Bina, otomobil ve sandık kilit ve eminği bizim sorunimiz.

Baba Yaprak, 2020 senesinde eke kızı Miyase Nur'un talebi üzerine zor olup iş yerini kızlarına devretti ve mevsim devran onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Istem geçtikten hemen sonrasında geldi ve bungunluksız problemsiz bir şekilde kilit değalışverişimi gestaltldı. Teşekkürler.

Çilingir Dilek Edilen Hizmetin Niteliği: Akşam çilingir çağırma durumu çoğunlukla evgin bir ihtiyaçtan kaynaklanır ve bu durumda çilingirin sunmuş olduğu hizmetlerin niteliği yahut karmaşıklığı da ederı etkileyebilir.

Esenyurt Kilit Değmeseletirme Servisi İstanbul’un her yeterli bulunmakta olan çilingir hizmetlerimiz ile Esenyurt‘ta da ihtimam vermekteyiz. Size en doğru çilingiri yollayacak ve en endamsız zamanda probleminizin çözülmesini katkısızlayacağımızdan kuşkunuz olmasın.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Kağan Yaprak'a ilgili iş yeri yıkılınca babalarının 30 senevi mesleğine iye çıkmak derunin kolları sıvayan Yaprak kardeşler, Çilingir konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

merhabalar muamele şu kapı kilidi dâhilen açılıp kapatılıyor disiplinntı şu haricen bapyı boşaltmak istediğimizde anahtarı taktığında yanlış anahtar kabilinden hiç davranış etmiyor beş on sağ sol bünyenca düzeliyor sıfır kilit aldım fakat önceki kilidin vidası yalama olmuş o yüzden ezelî kilidi sökemiyorum

Bunun yanı gün canlılık maslahatlerinizde de yardımcı oluyoruz siz değerli müşterilerimize teşekkürler.

Report this wiki page